Over ons

Wij hebben ruim 60 jaar ervaring met het fabriceren en leveren van hoogwaardige varkensruggen. Onze varkensruggen beton worden geproduceerd via het direct-ontkist systeem: Dry-cast. Hierdoor kunnen wij op korte termijn grote aantallen produceren en profiteert u van de laagste prijs en vlotte levertijden.

Scherpe prijzen

Door ons direct-ontkist systeem kunnen wij lage prijzen hanteren.

Duurzaam

Producten worden deels gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Scherpe prijzen

Onze varkensruggen worden geproduceerd via het direct-ontkist systeem: Dry-cast. Hierdoor kunnen wij op korte termijn grote aantallen produceren en profiteert u van de laagste prijs en vlotte levertijden.

Duurzaam

Door gecertificeerd gerecycled betongranulaat als toeslagmateriaal te gebruiken, garanderen wij op een milieubewuste manier te werken. Daarnaast passen wij een CO2-arm bindmiddel toe en werken wij aan oplossingen voor de CO2-problematiek. Beton wordt hierdoor een duurzame, economische en ecologische oplossing.

KOMO-keurmerk‚Äč

Binnen de bouw wordt gewerkt met het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert objectief vastgestelde kwaliteit voor de bouwsector en infra. Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd (Kiwa criteria 73, categorie 2) en een ISO 9001 gecertificeerde fabrikant. Wij werken met oog voor duurzaamheid en klantspecifieke wensen.

Tevreden klanten

Binnen ons bedrijf vinden we het belangrijk om ons dagelijks volledig in te zetten voor onze klanten. Wij bieden een professionele en betrouwbare service en hanteren een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Binnen 24 uur ontvangt u een offerte! De meeste type varkensruggen hebben wij op voorraad en worden dus snel geleverd.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in varkensruggen? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!